Företagsänglarna

Nyheter

Stories: The Shoe Lace Brand Stockholm

fa-theshoelace-lx

2017 vann tjejerna bakom The Shoe Lace Brand investering i tv-serien Företagsänglarna. Vi intervjuade entreprenörerna om deras erfarenheter i tävlingen.

Vad är The Shoe Lace Brand Stockholm?

Kort och gott så gör vi skosnören till en modeaccessoar. Tar fram skosnören efter säsongens rådande trender så Du kan bestämma vad du vill matcha just för dagen! Laces with attitude.

På vilket sätt har ditt deltagande i Företagsänglarna varit till nytta för företaget?

Vi har haft stor nytta av ”änglarnas” stora kontaktnät som satt oss i kontakt med väldigt många bra företag/människor. Vi fick även en investering som lät oss gasa ännu mer än vad vi haft råd med annars.

Vad har varit det roligaste med att vara med i Företagsänglarna?

Det roligaste med att medverka i Företagsänglarna var hela entreprenörsandan som var. Fantastiskt mycket drivna människor, sjukt många roliga ideér och många som vi fortsatt håller kontakten med!

Hur är det egentligen att vara entreprenör?

Att vara entreprenör är magiskt. Du får välja precis just din väg – vi har valt många vägar under vår tid som blivit succé och lärt oss jäkligt mycket på de som varit återvändsgränder!

Några tips?

Tips, så länge du tror på din idé så kommer det gå hur bra som helst! Fråga dig fram, våga och vad du än gör, börja inte tveka! Lycka till!

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat!

Vi håller tummarna för att din favorit-entreprenör i Folkets Röst vinner tävlingen!

Testa att rösta igen!

Du kan bara rösta en gång!