Företagsänglarna

När och var

Allt du behöver veta

När och var?

  • När: Inspelning och pitchar sker lördagen den 21 april samt söndagen den 22 april. ​
  • De som går vidare från sin första pitch går vidare till en final som hålls lördagen den 5 maj.
  • Var: På Elite Hotel Academia, Uppsala. ​​​
  • Tid: När du har gjort din anmälan så kommer du att bli tilldelad en tid någon av dagarna, förmiddag eller eftermiddag. Se därför till att vara tillgänglig hela pass. ​​

Finansiering​

Änglarna är alltid sugna på att investera i bra affärsidéer tillsammans med drivna entreprenörer. Har din idé vad som krävs? Anmäl dig till Uppsalas största entreprenörstävling!

Tävlingen

I år kommer inspelningen och tid för att komma och pitcha din idé att vara uppdelade på förmiddags- och eftermiddagspass. När du fyller i anmälningsformuläret så får du önska om vilket tillfälle som skulle passa dig bäst. Just för att du inte ska behöva sitta och vänta en hel dag på din tur.

Alla tävlande gör sin pitch mot änglarna på max 1 minut. Öva in din eller er pitch för att ha möjlighet att vinna några av de fina priserna eller en investering av änglarna!

Årets priser:

  • Folkets röst – 25.000:-
  • Uppsala Innovation Centre erbjuder en plats i deras affärsutvecklingsprogram för startups
  • BDO – en värdecheck på redovisning till ett värde av 20.000:-
  • Länsförsäkringar Uppsala delar ut pris till den mest hållbara affärsidén! På vilket sätt bidrar ditt företag till trygghet i vårt samhälle, förbättrar vår miljö eller skapar ett livskraftigt näringsliv där fler får chansen att förverkliga sina drömmar?
  • Investering av änglarna

Vem kan delta?

Vem kan söka till tävlingen? Det finns inga begränsningar. Alla som har en affärsidé och har en Uppsalaanknytning kan delta. Oavsett om den är på idéstadiet eller om du redan startat ditt bolag. Alla är lika välkomna.

Präglas din idé att ett hållbarhetstänk? Att ha en hållbar affärsidé är lättare sagt än gjort. Kanske sitter du på en idé eller har ambitionen för att göra världen lite bättre. Då ska du absolut söka hit!

Vem kan se Företagsänglarna?

Företagsänglarna kommer att sändas via Youtube och årets säsong kommer att släppas under hösten 2018. Förutom Youtube kommer vi även att använda oss av sociala medier. Information kommer att finnas på denna sida om projektets fortskridande.

Om företagande

Företagandet är livsnerven i samhället och driver tillväxt och utveckling. Ju fler som engagerar sig i företagandet och ju bättre företagsklimat vi har, desto bättre förutsättningar har vi i att säkerställa Sveriges välfärd.

Företagsänglarna är ett av många projekt för att främja företagandet i Sverige. Oavsett om du visar intresse genom Företagsänglarna eller på något annat sätt stöttar företagandet är du en viktig del i arbetet för ett starkare Sverige.

Se hit!​

Pluggar eller forskar du på Uppsala Universitet? Hos oss på UU Innovation kan du även få råd om hur du kan skydda din idé med till exempel patent.

Hör av dig till vår affärsrådgivare Per Kjellin: per.kjelling@uuinnovation.uu.se

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat!

Vi håller tummarna för att din favorit-entreprenör i Folkets Röst vinner tävlingen!

Testa att rösta igen!

Du kan bara rösta en gång!