Tävla och gör din affärsidé till verklighet

Företagsänglarna är ett TV-program och en entreprenörstävling där blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer får chansen att förverkliga sina affärsidéer. Juryn utser en vinnare som får hjälp att starta sitt företag. Dessutom har alla möjligheten att charma änglarna och locka till sig en ordentlig investering från deras egna plånböcker.

Magnus Hasselteg

Viva Media Group

magnus svart neutral

Kaija Carlson

Uppdrag köket

Kaija svart neutral

Thomas Sonesson

Montree

Thomas svart neutral

John Lundqvist

The Friendly Swede

John-svart

Maria Mattsson-Mähl

AlphaCE

Maria svart neutral

Entreprenörstaden Uppsala

Uppsala har historiskt förknippats mer med det akademiska och universiteten snarare än den starka entreprenörandan i staden. Men Uppsala har i skuggan av huvudstaden exploderat på senare år. Flera av landets mest framgångsrika internationella aktörer såsom MySQL, Klarna, Skype och Daniel Wellington har anknytning till eller skapats i Uppsala. Dessutom finns det en hel del expansiva företag inom biotech och medtech sprunget ur gamla Pharmacia, för att inte tala om den glödheta gaming-industrin i Uppsala.

Det händer spännande saker i Uppsala, staden kokar formligen av ideer och olika projekt. Samarbetet mellan Universiteten och näringslivet utvecklas snabbt och Företagsänglarna är ett av initiativen. Uppsala är troligen en av städerna med allra bäst förutsättningar i hela Europa. Fler och fler inser potentialen och hinder tas bort för att få maximal effekt.

Välkommen till Entreprenörstaden Uppsala.

Har du en idé?

Har du kommit på en idé? Anmäl dig till Årets upplaga av Företagsänglarna. Ingen idé är för enkel. Träna in din 45 sekunders pitch och var med i årets roligaste entreprenörstävling och TV-program!