Anmälan

Finansiering

Änglarna alltid sugna på att investera i bra affärsidéer tillsammans med drivna entreprenörer. Har din idé vad som krävs? Anmäl dig till Uppsalas största entreprenörstävling!

Tävlingen

Dessutom finns det fina priser till vinnare och finalister. Alla tävlande gör en 45-sekunders pitch mot änglarna. Öva in din eller er pitch och vinn dessutom möjligheten till …

  • 30 000 kr i startkapital
  • Fritt kontor i ett år från Ihus
  • Fritt medlemsskap med arbetsplats hos Drivhuset
  • Fritt medlemsskap i Uppsalas största affärsnätverk Relation
  • Antagning till något av företagsinkubatorn UIC:s affärsutvecklingsprogram
  • Samtliga semifinalister får varsin värdecheck på 10.000 kr (inkl moms) från BDO

Du är välkommen på casting den 22 april i V-Dala nation. Insläppet är kl 09.00-11.00.

Klockan 15.00 samma dag kommer resultatet tillkännages och då vet du om du kommit vidare till semifinalen. Semifinalen äger rum den 11 maj på kvällen, finalen äger rum dagtid den 10 juni.

Vem kan delta?

Vem kan söka till tävlingen? Det finns inga begränsningar. Alla som har en affärsidé och har en Uppsala-anknytning kan delta. Oavsett om den är på idéstadiet eller om du redan startat ditt bolag. Alla är lika välkomna.

Vem kan se Företagsänglarna?

Företagsänglarna kommer att sändas via Youtube under september 2017. Förutom Youtube är ambitionen att visa serien i olika play-kanaler både lokalt och nationellt. Information kommer att finnas på denna sida om projektets fortskridande.

Om företagande

Företagandet är livsnerven i samhället och driver tillväxt och utveckling. Ju fler som engagerar sig i företagandet och ju bättre företagsklimat vi har, desto bättre förutsättningar har vi i att säkerställa Sveriges välfärd.

Företagsänglarna är ett av många projekt för att främja företagandet i Sverige. Oavsett om du visar intresse genom Företagsänglarna eller på något annat sätt stöttar företagandet, är du en viktig del i arbetet för ett starkare Sverige.

Se hit!

Pluggar eller forskar du på Uppsala universitet? Då kan du få hjälp att vässa din pitch redan innan du träffar företagsänglarna första gången! Hos oss på UU Innovation kan du även få råd om hur du kan skydda din idé med till exempel patent.

Vi erbjuder personlig coachning under dessa dagar: 19 april och 21 april, kl. 13-16. Hör av dig till vår affärsrådgivare Ulrika Gunnarsson för att boka en tid: ulrika.gunnarsson@uuinnovation.uu.se

Anmälan för 2017 är nu stängd

Börja förbered dig redan nu inför 2018 års entreprenörstävling.

VIKTIGA DATUM

YOUTUBE

Castingen kommer att sändas via Youtube. Vi jobbar även på att den ska visas i olika play-kanaler både lokalt och nationellt. 

PERSONLIG COACHING

Går du på Uppsala universitetet kan du få hjälp med din pitch hos UU Innovation innan den ska framföras.

Du kan även få råd och personlig coachning.